Skip to main content

Bitcoin România – Carduri de tip cadou

Am amintit deseori de stick-urile Opendime Bitcoin de la Coinkite ce pot fi folosite atunci când vrei să oferi Bitcoin în mod offline fără a iniția o tranzacție în Blockchain. Cele mai comune situații fiind la evenimente speciale unde vrei să dăruiești bani, dar într-un mod mai memorabil 🙂

Deoarece Stick-urile Opendime au dezavantajul de cost ridicat, bineînțeles că sunt și variante mult mai accesibile.

O astfel de variantă sunt cardurile oferite de Bitcoin România, o firmă cu renume încă din 2014 în țara noastră care au reusit să se facă cunoscuți pe plan european prin seriozitatea lor, dar și a ATM-urilor de vânzare-cumpărare de criptomonede plasate prin toată țara.

Pe platforma pro.bitcoinromania.ro ai posibilitatea după înregistrare de a comanda aceste carduri ce pot fi oferite cadou.

Pagina de comandare a cardului 1-milli Bitcoin

De exemplu acest card vine preîncărcat cu suma de 1 mBTC = 0.001 BTC , adica 135 RON = 33 USD la momentul scrierii acestui articol.

Este de precizat că pe lângă acest card, Bitcoin România oferă adițional 2 carduri cadou pentru a le oferi mai departe, fiecare card conținând echivalentul a 100 RON în BTC.

Aceste carduri pot fi folosite simplu pe platforma pro.bitcoinromania.ro.

Poți citi mai multe despre aceste carduri ce pot fi comandate sau primite cadou chiar de către echipa Bitcoin România la deschiderea de noi locații pentru ATM-urile lor, la aceste pagini de pe blog-ul lor:


Nu sunt comentarii

Abonează-te
Notificare
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Arată toate comentariile
Send this to a friend