Skip to main content

Producătorul de portofele hardware Ledger obține 380 milioane USD ca finanțare

Finanțarea se va îndrepta către promovarea inovației produselor sale hardware și extinderea capacităților sale de întreprindere.

Producătorul de portofele hardware Ledger tocmai a încheiat o rundă masivă de finanțare condusă de fondul de active digitale 10T Holdings. Compania Ledger din Paris a strâns 380 de milioane de dolari, potrivit unui comunicat de presă joi – 10.6.21.

Runda de finanțare a lui Ledger a obținut, de asemenea, sprijin de la Cathay Innovation, Draper Associates, DCG (compania mamă a CoinDesk), Korelya Capital și Wicklow Capital, printre altele.

Finanțarea se va îndrepta către promovarea inovației produselor sale hardware, oferirea de noi servicii pentru soluții de finanțare descentralizate și extinderea capacităților sale de întreprindere.

Creșterile anterioare ale lui Ledger au venit printr-o rundă de finanțare de 7 milioane de dolari în 2017 și alte 75 de milioane de dolari în 2018.

10T Holdings a fost lansat ca un fond de 200 de milioane de dolari de către investitorul și antreprenorul Dan Tapiero la începutul acestui an, în încercarea de a capta noi capitaluri de la investitorii instituționali.

„Credem că Ledger este prima companie de securitate și nume de marcă principal în spațiul criptomonedelor / blockchain”, a spus Tapiero, care a anunțat simultan în comunicat că se va alătura consiliului de administrație al Ledger.


Articole asemănătoare


Nu sunt comentarii

Abonează-te
Notificare
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Arată toate comentariile
Send this to a friend