Skip to main content

Câștigă un portofel hardware Ledger Nano S, SafePal S1, KeepKey sau Trezor One

Ajută acest site să devină cunoscut și ai șansa de a câștiga un portofel hardware pentru criptomonedele tale direct de la producător.

Distribuie link-ul tău personal de invitație pentru acest concurs și pentru fiecare utilizator ce accesează link-ul tău și se înscrie la acest concurs, tu ai șanse mai mari de a câștiga.

Câștigătorul poate alege unul din cele 4 portofele hardware ce îl vom comanda direct de la producător în numele lui:

Încheiat
  • 1 câștigător
  • Premiu: Portofel hardware comandat direct de la producător

Winner

  • reddogv*******@outlook.com (2)
  • Se încheie: 6 august 2021 23:45
  • Anunțare câștigător: 6 august 2021 0:00

Despre concurs

NU ESTE NECESARĂ ACHIZIȚIA DE PRODUSE PENTRU A PARTICIPA ȘI CÂȘTIGA!
DURATA: Concursul: Câștigă un portofel hardware Ledger Nano S, SafePal S1, KeepKey sau Trezor One începe la 11 iulie 2021 și se termină la 6 august 2021 .
Concursul urmărește să facă acest website mai cunoscut pe internet, iar toți ce intenționează să participe la acest lucru, câștigă șanse ce-i vor ajuta să câștige unul din cele 4 portofele hardware, Lendger Nano S, SafePal S1, KeepKey sau Trezor One, ce va fi comandat direct de la producător către adresa câștigătorului.
După înregistrarea cu adresa de email, pentru fiecare acțiune disponibilă pe această pagină, utilizatorul înscris va aduna puncte. Un număr mai mare de puncte va rezulta la o șansă mai mare de câștig.
Alegerea câștigătorului se face în mod automat la finalizarea perioadei concursului, iar acesta va primi un email de confirmare pe adresa de email introdusă în concurs.
Încercarile de fraudare sunt monitorizate automat după IP și sunt eliminate automat punctele rezultate din astfel de acțiuni.
Dacă ai întrebări, aștept email-ul tău la adresa contact@portofele-hardware.ro.
Succes!
Send this to a friend